Φόρτωση...

Απωθητικά Ζώων/Τρωκτικών

Καταπολέμιση Ζώων-Τρωκτικών

Εδώ θα βρείτε απωθητικά ζώων, για σκύλους και γάτες αλλά και για άλλα ζώα. Κάποιες από τις συσκευές μας μπορούν να απωθήσουν και πουλιά.

Συνήθως οι συσκευές μας κπέμπουν υπέρηχους που ενοχλούν τους σκύλους ή τα άλλα ζώα χωρίς να τα βλάπτουν.

Η απωθητικές αυτές συσκευές ζώων, είναι από τους καλύτερους απωθητές ζώων. Σκύλοι, Γάτες, Ποντίκια, Κουνάβια, Αλεπούδες και άλλα ζώα δεν θα σας ενοχλήσουν ξανά... Κρατήστε τα μακρυά σας, από τον κήπο σας, την αυλή σας, το χωράφι σας...

------------------------------------------------------------------------------

Οικολογικές Ηλεκτρονικές Παγίδες ποντικίων και αρουραίων. Οι παγίδες μας είναι ασφαλείς για τα μικρά παιδιά γιατί δεν χρησιμοποιούν δηλητήρια ή φάρμακα. Τα δηλητήρια επίσης μολύνουν και επιβαρύνουν το περιβάλλον. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ελέγξτε τις οδηγίες κάθε προϊόντος για τυχόν προφυλάξεις που αφορούν μικρά παιδιά.

Οι παγίδες μας είναι απόλυτα ασφαλείς από υγειονομικής πλευράς διότι δεν ακουμπάτε τα τρωκτικά. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αγγίξετε το νεκρό τρωκτικό.
Προσφέρουν μια γρήγορη λύση θανάτου, ελαχιστοποιώντας το χρόνο θανάτωσης του τρωκτικού, καθιστώντας την έτσι πιο ανθρώπινη. Μερικές φορές μια κανονική παγίδα τρωκτικών δεν σκοτώνει οριστικά το τρωκτικό, αλλά το τραυματίζει ώστε να περάσει μια άσκοπη ταλαιπωρία και συχνά να γεμίσει το πάτωμα με αίμα.
Μια σκηνή που πολλοί δεν θέλουν  να αντικρύσουν.

Επίσης, το ποντικοφάρμακο συχνά οδηγεί σε παρατεταμένη διάρκεια θανάτου. Πολλές φορές είναι δύσκολο να βρεθεί το μέρος όπου είναι το νεκρό τρωκτικό,  με αποτέλεσμα, βρώμας,  μικροβίων και άλλων οδυνηρών προβλημάτων!

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού, σε τραπεζαρίες, κουζίνες, κρεβατοκάμαρες, γραφεία, ξενοδοχεία και άλλα μέρη που συνήθως εμφανίζονται ποντίκια.