Φόρτωση...

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

Απωθητικές ακίδες ΚΑΦΕ για πουλιά, γάτες και σκύλους


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 20,00   

Τιμή: 16,00 

Κερδίζετε : 4,00  (20%)
-20%

Δεν υπάρχει απόθεμα

Περιγραφή

Οι Απωθητικές ακίδες για πουλιά, γάτες, σκύλους και περιστέρια έχουν υψος 3.5 εκ (ψηλού προφίλ) και κάνουν τις ακίδες αυτές τις ποιο κομψές και σχεδόν αόρατες, συγκρίνοντάς τις με ΟΛΕΣ τις άλλες ακίδες που ξεπερνούν τα 10-15cm!!!

12 Τεμαχια η καθε συσκευασια.

 Διαστασεις ακιδων: 43*4*3.5cm. ΜΟΝΟ ΚΑΦΕ!!!

Ιδανικες γαι καφετεριες, εστιατορια και γενικοτερα σε καθε ειδους καταστηματα, λογω οτι δεν ειναι εμφανεις!

Είναι ένα διακριτικό και χαμηλό προφίλ σύστημα προστασίας απο τα πουλια και αποθαρρύνει τους εισβολεις, διαρηκτες και τα ανεπιθύμητα ζώα, όπως γάτες από την είσοδο του κήπου σας, την επιχείρηση ή το σπίτι σας, ή τους εξωτερικούς χώρους.

Kάνουν την δουλειά τους χωρίς να είναι ορατές!  

Ειδικό αποτρεπτικό πουλιών, σχεδιασμένο για δημόσια κτίρια και εκκλησίες, τοποθετείται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αλλοιώνει με την παρουσία τους την εικόνα των κτιρίων αυτών!!!

Τα περιστέρια που χρησιμοποιούν το air condition, την μάντρα σας, τα παράθυρα, τα παρτέρια, τις σκεπές και άλλους χώρους, σαν σημεία... στάθμευσης ή φωλιάς τους, τα αποτρέπει και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ταιριάζει σε όλες τις επιφάνειες και σε κάθε άνιση επιφάνεια ή τοίχο. Είναι οι μοναδικές ακίδες απώθησης στον κόσμο με τόσο χαμηλό προφίλ, μόνο 3cm, σε σχέση με άλλες ακίδες που ξεπερνούν τα 10-15cm!!!

Ενώ είναι σχεδιασμένες για την απώθηση πουλιών και γατών αλλά βοηθούν και στην... απώθηση διαρρηκτών, προστατεύοντας την περιουσιά σας!!! 

Χαρακτηριστικά:
Οι ακίδες απώθησης μπορεί να τοποθετηθούν στις κορυφές σε φράχτες, τοίχους, προεξοχές, πόρτες, περβάζια, στηθαία, σκεπές, παρτέρια και άλλες επιφάνειες.

Κατασκευάζονται από UV-stabilised polypropylene, είναι ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και εξαιρετικά γενικότερα ανθεκτικές. Η μοναδική αρθρωτή σχεδίασή της επιτρέπει στο προϊόν να λυγίσει κατά μήκος πάνω από γωνίες ή σωλήνες, με την πρόσθετη δυνατότητα να κοπούν σε 3 στενότερες λωρίδες!!!  Είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ταιριάζουν ακόμα και σε ανώμαλες επιφάνειες.

Μεγεθος: Μήκος 43cm, Πλάτος 4cm Μηκος 3.5cm
Κάθε κομμάτι μπορεί να κοπεί στα 3 στο πλατος

Το ύψος κάθε ακίδας είναι 3.5mm

Το κάθε κουτί περιέχει 12 τεμάχια τα οποία καλυπτουν πανω απο 5 μετρα μηκος!

 

Προσοχή!

Αν και οι συσκευές απώθησης που σας προμηθεύουμε, θεωρούνται από τις καλύτερες στον κόσμο σε σχέση χρημάτων και αποτελέσματος, σε πολλές περιπτώσεις κάποιες από τις συσκευές αυτές μπορεί να μην είναι 100% αποδοτικές. Επίσης μπορεί να περάσει κάποιο διαστημα για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Οι λόγοι είναι πολλοί! Π. Χ. οι ακαθαρσίες ή οι φωλιές για τα πουλιά ή τα ζώα υπενθυμίζουν ότι εκεί είναι το σπίτι τους. Για να έχουν αποτελέσματα οι οποιεσδήποτε συσκευές θα πρέπει να καθαριστούν οι χώροι όσο καλύτερα γίνεται.

Επίσης σε χώρους όπου υπάρχουν τροφές κάθε είδους ή νερό, τα πουλιά  με κίνδυνο της ζωής τους θα επανέλθουν για να σιτιστούν ανεξάρτητα αν τα μηχανήματα τα ενοχλούν!

Τα πουλιά επίσης είναι πολύ έξυπνα και συνηθίζουν τις διάφορες συσκευές, οπότε συνδυασμός μεθόδων ίσως είναι απαραίτητος!  

Στα περισσότερα προϊόντα μας αναγράφουμε τις ιδιότητες και χαρακτηριστικά που μας δίνει ο κατασκευαστής.

Για ότι έχουμε προσωπική γνώμη ή αποτελέσματα χρηστών, διορθώνουμε τα χαρακτηριστικά. Οι κατασκευάστριες εταιρίες συνήθως εκθειάζουν τα αποτελέσματα των συσκευών τους.

Για τα πουλιά ειδικά, προτείνουμε επίσης συχνή αλλαγή θέσης της συσκευής για καλύτερα αποτελέσματα όπως και συνδυασμό μεθόδων.

Ρωτήστε γι αυτό το Προϊόν

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες όπως τους βλέπετε στο άδειο κουτάκι αριστερά τους.

Ετικέτες

Καμία

Facebook comments