Φόρτωση...

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

Απωθητικό Σπρέυ Πτηνών

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): ROGEN


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 20,00   

Τιμή: 15,00 

Κερδίζετε : 5,00  (25%)
-25%
5 Είδη

Ελάχιστη ποσότητα για "Απωθητικό Σπρέυ Πτηνών" είναι 1.

Περιγραφή

Απωθητικό Σπρέυ Πτηνών

Ειδικό σπρέυ απώθησης πουλιών.

Το απωθητικό σπρέυ πτηνών μέσω της μυρωδιάς του απωθεί τα πτηνά (περιστέρια, σπουγίτια κλπ), από τα μπαλκόνια, και όλους τους εξωτερικούς χώρους και δεν επιτρέπει λόγω της μυρωδιάς να συγκεντρώνονται και να φτιάξουν φωλιές.

Για εξωτερικους χωρους όπως καταστήματα τροφίμων, φούρνους, εστιατόρια, fast food, σουβλατζίδικα, ψησταριές όπου το φαγητό έλκει τα πουλιά σαν μαγνήτης.

Το spray απώθησης πτηνών προστατεύει από τις καταστροφές των περιτωμάτων, σε όλα τα παραπάνω σημεία, αλλά και μπαλκόνια, αυλές, κάγκελα, περβάζια, εξωτερικά ντουλάπια, τσιμεντένιες εξοχές, κλιματιστικά, κουπαστές, πλοιάρια, σκάφη, τέντες και για δεκάδες άλλα σημεία.

Διαρκεί 15 ημέρες από την εφαρμογή του και εχει υψηλή αποτελεσματικότητα.

Χρήση μόνο σε εξωτερικους χώρους. Έτοιμο προς χρήση σε μορφή spray.

Πριν την χρήση ειναι καλο να καθαρίσετε τα σημεία που θα ψεκάσετε. Αν βρέξει θα πρεπει να επαναλάβετε τον ψεκασμό. Χρησιμοιποιείται χειμώνα καλοκαίρι. 

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες στη συσκευασία.

Προσοχή:

Αν και οι συσκευές απώθησης που σας προμηθεύουμε, θεωρούνται από τις καλύτερες στον κόσμο, ιδιαίτερα η συγκεκριμένη σε σχέση χρημάτων και αποτελέσματος, σε πολλές περιπτώσεις κάποιες από τις συσκευές αυτές μπορεί να μην είναι 100% αποδοτικές και να χρείαζεται συνδυασμός μεθόδων ή αλλαγή θέσης συχνότερα ή ακόμα και αλλαγή ήχων! Επίσης μπορεί να περάσει κάποιο διαστημα για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Οι λόγοι είναι πολλοί. Π. Χ. οι ακαθαρσίες ή οι φωλιές για τα πουλιά ή τα ζώα υπενθυμίζουν ότι εκεί είναι το σπίτι τους. Για να έχουν αποτελέσματα οι οποιεσδήποτε συσκευές θα πρέπει να καθαριστούν οι χώροι όσο καλύτερα γίνεται.

Επίσης σε χώρους όπου υπάρχουν τροφές κάθε είδους ή νερό, τα πουλιά  με κίνδυνο της ζωής τους μπορεί να επανέλθουν για να σιτιστούν ανεξάρτητα αν τα μηχανήματα τα ενοχλούν!

Τα πτηνά επίσης είναι πολύ έξυπνα και συνηθίζουν τις διάφορες συσκευές, οπότε συνδυασμός μεθόδων ίσως είναι απαραίτητος!  

Στα περισσότερα προϊόντα μας αναγράφουμε τις ιδιότητες και χαρακτηριστικά που μας δίνει ο κατασκευαστής.

Για ότι έχουμε προσωπική γνώμη, διορθώνουμε τα χαρακτηριστικά. Οι κατασκευάστριες εταιρίες συνήθως εκθειάζουν τα αποτελέσματα των συσκευών τους.

Για τα πτηνά ειδικά, προτείνουμε επίσης συχνή αλλαγή θέσης της συσκευής για καλύτερα αποτελέσματα όπως και συνδυασμό μεθόδων.

Ρωτήστε γι αυτό το Προϊόν

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες όπως τους βλέπετε στο άδειο κουτάκι αριστερά τους.

Ετικέτες

Καμία

Facebook comments