Φόρτωση...
HEATKEEPER Ενεργειακά Πλαίσια Καλοριφέρ

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

HEATKEEPER Ενεργειακά Πλαίσια Καλοριφέρ

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): HEATKEEPER


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 70,00   

Τιμή: 49,00 

Κερδίζετε : 21,00  (30%)
-30%

Δεν υπάρχει απόθεμα

Περιγραφή

HEATKEΕPER  Ενεργειακά Πλαίσια καλοριφέρ 


ΝΕΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΣΕΤ, ΜΟΝΟ 55 ΕΥΡΩ!!!

Τα Ενεργειακά Πλαίσια Heatkeeper προσφέρουν 18-20% στο κόστος θέρμανσης αν τα πλαίσια Heatkeeper τοποθετηθούν σε όλα τα σώματα καλοριφέρ!!!

HEATKEEPER για εξοικονόμηση ενέργειας (και χρημάτων) στις εγκαταστάσεις θέρμανσης!

Εύκολη τοποθέτηση: Δεν χρειάζεται να αποσυνδέσετε και να μετακινήσετε τα σώματα!!! 


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ-ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

Τα ενεργειακά αυτά πλαίσια είναι κατασκευασμένα από PVC με καθρεφτίζουσα επιμετάλλωση και πολύ μικρό πάχος ώστε να εφαρμόζουν πίσω από όλα τα σώματα των καλοριφέρ.

Μείωση λογαριασμών θέρμανσηs:
Ετήσια μείωση λογαριασμού θέρμανσης ανά διαμέρισμα ή οικία:150!!!
Ετήσια μείωση λογαριασμού θέρμανσης σε διαμέρισμα ή οικία
χωρίς μόνωση: €280!!!
Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν από την:  UK Building Research Establishment.

Τα ενεργειακά πλαίσια Heatkeeper έχουν πολλαπλά οφέλη:

- Μειώνουν την κατανάλωση στο πετρέλαιο ή στο φυσικό αέριο με το να αντανακλούν την θερμότητα προς το δωμάτιο, που χωρίς αυτά απορροφάται από τον τοίχο.

- Δεν χρειάζεται να μετακινήσετε τα σώματα!           

- Ελάχιστο κόστος σε σχέση με τα αποτελέσματα!

- Εύκολη αγορά μέσω του site.

- Μειώνουν την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα λόγω της μειωμένης λειτουργίας του καυστήρα.

- Έχουν πωληθεί πάνω από 10.000.000 τεμάχια!

 

Τι ακριβώς είναι:

 • Είναι επιμεταλωμένα καθρεφτίζοντα πλαίσια από PVC.

 • Τοποθετούνται και στερεώνονται μεταξύ του τοίχου και του σώματος του καλοριφέρ.
 • Δεν χρειάζεται η απομάκρυνση του σώματος
 • Μειώνει την χαμένη θερμότητα προς τον τοίχο
 • Διαστάσεις: 45x59cm

Πλεονεκτήματα 

 •  Μειώνει τους λογαριασμούς του πετρελαίου θέρμανσης ή φυσικού αερίου
 •  Κάνει ζεστότερο το σπίτι σας,
 • Δημιουργεί ιδανικές συνθήκες λειτουργείας του καυστήρα
 • Make your heating system more efficient
 • Γρήγορη απόσβεση του κόστου τους

Τρόπος λειτουργίας

 • Αντανακλά την χαμένη θερμότητα προς το δωμάτιο
 • Το νερο του καλοριφέρ επανέρχεται στον καυστήρα θερμότερο, με αποτέλεσμα ο καυστήρας να λειτουργεί λιγότερο χρόνο
 • Δημιουργεί ένα είδος μόνωσης μεταξύ τοίχου και καλοριφέρ
 • Διανέμει την θερμότητα καλύτερα μεσα στο δωμάτιο
 •  

Πηγή: www.newsit.gr

 

600 με 800 ευρώ η επιβάρυνση σε μια μέση μονοκατοικία, περίπου 300 ευρώ ανά διαμέρισμα σε μια πολυκατοικία.

Στην κατάψυξη θα μπει η Ελλάδα σε περίπτωση που επαληθευτεί το εφιαλτικό σενάριο που εξετάζει η κυβέρνηση να εξισώσει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης με αυτή του πετρελαίου κίνησης.

Παράγοντες της αγοράς καυσίμων λένε στο Νewsit πως εάν η κυβέρνηση πάρει αυτό το μέτρο θα είναι το πιο σκληρό και φοροεισπρακτικό μέτρο από τη μεταπολίτευση και μετά. Χιλιάδες νοικοκυριά θα "παγώσουν" ενώ τα λουκέτα θα πέσουν βροχή στους εμπόρους καυσίμων. 1.400 ευρω, δηλαδή... μισό εκατομμύριο δραχμές θα πληρώνει κάποιος για 1.000 λίτρα πετρέλαιο!


Oπως δήλωσε στο Newsit ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπορίας Εταιριών Πετρελαιοειδών, Γιώργος Μασσαλής "το σενάριο που όλο και πιο έντονα ακούγεται οτι η κυβέρνηση με την πίεση της τρόϊκας σκέφτεται να εξισώσει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης με αυτή του πετρελαίου κίνησης εάν πραγματοποιηθεί θα είναι καταστροφικό. Αφενός θα ειναι καταστροφικό για τον καταναλωτή. η πείρα μας διδάσκει οτι όταν ο καταναλωτής είχε πρόβλημα στο 0,90 ευρώ το λίτρο να προμηθευτεί πετρέλαιο και επαιρνε 200 και 300 λίτρα είναι αδύνατο μετά τις περικοπές που έχει υποστεί ο προϋπολογισμός των μισθωτών και των συνταξιούχων να μπορέσουν να αγοράσουν πετρέλαιο με 1,40 ευρώ το λίτρο. Είναι αδύνατον για τους εμπόρους όταν είχαν προβλήματα ρευστότητας με την τιμή στο 0.90 να μετακινήσουν τις ποσότητες που απαιτούνται για τη δουλειά τους να βρουν τα κεφάλαια κίνησης με το 1,40 ευρώ τη στιγμή που οι εταιρείες έχουν κόψει την πίστωση και άρα χρείαζεται 60% περισσότερο κεφάλαιο κίνησης. Οι καταναλωτές είχαν βρει πέρυσι το τρικ να χρησιμοποιούν το ρεύμα για να ζεσταθούν αφήνοντας τη ΔΕΗ απλήρωτη, αλλά φέτος δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο. Μιλάμε λοιπόν για αδυναμία του καταναλωτή να ζεσταθεί. Όταν λοιπόν δεν έχουμε δυνατότητα πρόσβασης στη θέρμανση καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση πλέον είναι απελπιστική.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Μία μέση μονοκατοικία απαιτεί περίπου 1.000 με 1.500 λίτρα πετρέλαιο για να περάσει μια σεζόν με μέτρια καύση.
Αυτό εάν υπολογιστεί στη νέα αυξημένη τιμή σημαίνει μια αυξηση γύρω στα 600 με 800 ευρώ επιπλέον για κόστος θέρμανσης. Δεδομένου ότι και το φυσικό αέριο είναι ήδη πανάκριβο καθώς έχει ταυτιστεί ή και ξεπεράσει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης είναι ένα μεγάλο βάρος για τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Μιλάμε πως 1.400 ευρώ τα 1.000 λίτρα είναι μισό εκατομμύριο δραχμές! Υπάρχει φοβερή αδυναμία να επιβαρυνθούν οι οικογενειακοί προυπολογισμοί από την αύξηση αυτής της τιμής. Αυτό θα οδήγήσει σε περαιτέρω περιορισμό και αδυναμία εφοδιασμού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ
Η επιβάρυνση θα είναι περίπου 500 ευρώ το μήνα που σημαίνει στους 5 μήνες 2.500 ευρώ για μια πολυκατοικία με 10 διαμερίσματα σημαίνει 300 ευρώ το διαμέρισμα. Αυτό σημαίνει πως θα αυξηθούν τα λουκέτα στον ήδη χειμαζόμενο χώρο της διακίνησης καυσίμων.

Η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης ίσως δεν γίνει στο 100% αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση (το καλό σενάριο) λέει πως η τιμή θα εκτιναχθεί κατά 44% ως 50% ή 50 λεπτά το λίτρο και έτσι με βάση ότι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης πέρυσι έκλεισε στα 90 λεπτά μιλάμε ήδη για μια μέση τιμή στο 1,40 ευρώ το λίτρο.

Η αύξηση αυτή μεταφράζεται άμεσα σε μια επιβάρυνση 500 ευρώ για κάθε 1.000 πετρελαίου ή πάνω από 2.000 ευρώ για ένα μόνο γέμισμα της δεξαμενής μιας μέσης πολυκατοικίας.

Το εάν και κατά πόσο το μέτρο θα ισχύσει πλήρως από τον Οκτώβριο μάλλον έχει την απάντησή του στα προσδοκώμενα έσοδα.

Τα 600 εκατομμύριο που εκτιμάται ότι θα κερδίσει το κράτος από τον επιπλέον φόρο, αρκούν ίσως να ισοσκελίσουν τις όποιες απώλειες από το χαράτσι για τα ακίνητα μέσω ΔΕΗ και έτσι ίσως αποτελεί τη “μόνη σίγουρη λύση” της κυβέρνησης απέναντι στις απαιτήσεις της τρόικας.

 

 

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Αρθρο.

Αντιμέτωποι με αυξήσεις στα τιμολόγια φυσικού αερίου θα βρεθούν κατά πάσα πιθανότητα από τον Οκτώβριο τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις της Αττικής που καταναλώνουν φυσικό αέριο. Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής (51% ΔΕΠΑ, 49% ιδιώτες), που έχει το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής αερίου στο Λεκανοπέδιο, ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το μέχρι σήμερα δόγμα της η τιμή του αερίου να είναι σταθερά 18% φθηνότερη από αυτή του πετρελαίου θέρμανσης, επικαλούμενη την επιβολή για πρώτη φορά φόρου στο συγκεκριμένο καύσιμο, όπως προβλέπεται στον εφαρμοστικό νόμο.

Ετσι, από την 1η Οκτωβρίου καταργείται η έκπτωση 18% στην τιμή του αερίου, η οποία στο εξής θα ακολουθεί τις διακυμάνσεις του κόστους, βάσει του οποίου η εταιρεία το προμηθεύεται από τη ΔΕΠΑ, συν τους φόρους και ένα σταθερό περιθώριο κέρδους. Δηλαδή, αν το κόστος του αερίου αυξάνεται, θα αυξάνεται και η τιμή της ΕΠΑ ανεξάρτητα από τη σχέση της τιμής αυτής με εκείνη του πετρελαίου.

Αν, για παράδειγμα, ο νέος τρόπος τιμολόγησης εφαρμοζόταν αμέσως, με βάση το τωρινό κόστος προμήθειας αερίου και συνυπολογίζοντας τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο συγκεκριμένο καύσιμο, οι καταναλωτές θα επιβαρύνονταν με αυξήσεις 5%: η τιμή στον οικιακό τομέα από τα 59 ευρώ/μεγαβατώρα θα αυξανόταν στα 62,1 ευρώ/ μεγαβατώρα.

Ανάλογα, λοιπόν, με την πορεία των διεθνών τιμών του αερίου τους προσεχείς μήνες, μπορεί τον Οκτώβριο τα τιμολόγια της ΕΠΑ να είναι αυξημένα ακόμη και άνω του 5%. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη διακύμανση των διεθνών τιμών του πετρελαίου καθώς η διεθνής τιμή του φυσικού αερίου, βάσει της οποίας αγοράζει η ΔΕΠΑ, παρακολουθεί τις τιμές του μαύρου χρυσού, με υστέρηση τριών μηνών.

Τι υποστηρίζει η εταιρεία. Παρουσιάζοντας τη νέα πολιτική της εταιρείας, ο επικεφαλής της Χρ. Μπαλάσκας υποστήριξε ότι αν διατηρούνταν σταθερή η έκπτωση του 18% έναντι του πετρελαίου, τα νοικοκυριά θα επιβαρύνονταν έως το 2013 με μεγάλες αυξήσεις. Διότι ο εφαρμοστικός νόμος προβλέπει αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, από τα 60 ευρώ / χιλιόλιτρο φέτος στα 330 ευρώ / χιλιόλιτρο το 2013.

Για τους επαγγελματίες οι αυξήσεις θα ήταν μεγαλύτερες (της τάξης του 58%) και θα ίσχυαν άμεσα, από φέτος τον Οκτώβριο, καθώς ο νόμος προβλέπει εξίσωση των φόρων στο ντίζελ κίνησης με το θέρμανσης για επαγγελματική χρήση από τον προσεχή χειμώνα. Δηλαδή οι επαγγελματίες, για να θερμάνουν τον χώρο της επιχείρησής τους, θα αγοράζουν πετρέλαιο προς 1,30 ευρώ / λίτρο.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι αν η νέα πολιτική της ΕΠΑ εφαρμοζόταν πέρυσι, η μέση εξοικονόμηση για τον καταναλωτή θα ήταν 16% αντί του 18% που προβλέπει το σημερινό σύστημα.


Ρωτήστε γι αυτό το Προϊόν

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες όπως τους βλέπετε στο άδειο κουτάκι αριστερά τους.

Ετικέτες

Καμία

Facebook comments