Φόρτωση...
Ιπταμενος Αετος

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

Ιπτάμενο κρεμαστό απωθητικό πλαστικό γεράκι

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): hawk


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 20,00   

Τιμή: 18,00 

Κερδίζετε : 2,00  (10%)
-10%
13 Είδη

Ελάχιστη ποσότητα για "Ιπτάμενο κρεμαστό απωθητικό πλαστικό γεράκι" είναι 1.

Περιγραφή

Ιπτάμενο γεράκι από σκληρό πλαστικό, ρεαλιστικό προστατεύει τον κήπο, το μπαλκόνι, τη σκεπή, μικρής εκτασεως καλλιέργειες απο περιστέρια, κορακια και μικροτερα πουλιά, μικρά ζώα χωρίς να τα βλάψει. 

(στην 2η φωτογραφία υπάρχουν διαστάσεις).

Προσοχή:

Αν και οι συσκευές απώθησης που σας προμηθεύουμε, θεωρούνται από τις καλύτερες στον κόσμο, σε σχέση χρημάτων και αποτελέσματος, σε πολλές περιπτώσεις κάποιες από τις συσκευές αυτές μπορεί να μην είναι 100% αποδοτικές και να χρείαζεται συνδυασμός μεθόδων ή αλλαγή θέσης συχνότερα ή ακόμα και αλλαγή ήχων! Επίσης μπορεί να περάσει κάποιο διαστημα για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Οι λόγοι είναι πολλοί. Π. Χ. οι ακαθαρσίες ή οι φωλιές για τα πουλιά ή τα ζώα υπενθυμίζουν ότι εκεί είναι το σπίτι τους. Για να έχουν αποτελέσματα οι οποιεσδήποτε συσκευές θα πρέπει να καθαριστούν οι χώροι όσο καλύτερα γίνεται.

Επίσης σε χώρους όπου υπάρχουν τροφές κάθε είδους ή νερό, τα πουλιά  με κίνδυνο της ζωής τους μπορεί να επανέλθουν για να σιτιστούν ανεξάρτητα αν τα μηχανήματα τα ενοχλούν!

Τα πουλιά επίσης είναι πολύ έξυπνα και συνηθίζουν τις διάφορες συσκευές, οπότε συνδυασμός μεθόδων ίσως είναι απαραίτητος!  

Στα περισσότερα προϊόντα μας αναγράφουμε τις ιδιότητες και χαρακτηριστικά που μας δίνει ο κατασκευαστής.

Για ότι έχουμε προσωπική γνώμη, διορθώνουμε τα χαρακτηριστικά. Οι κατασκευάστριες εταιρίες συνήθως εκθειάζουν τα αποτελέσματα των συσκευών τους.

Για τα πουλιά ειδικά, προτείνουμε επίσης συχνή αλλαγή θέσης της συσκευής για καλύτερα αποτελέσματα όπως και συνδυασμό μεθόδων και συσκευών.Ρωτήστε γι αυτό το Προϊόν

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες όπως τους βλέπετε στο άδειο κουτάκι αριστερά τους.

Ετικέτες

Καμία

Facebook comments