Φόρτωση...

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

Ιπτάμενο γεράκι απώθησης πτηνών με ήχους


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 15,00   

Τιμή: 13,00 

Κερδίζετε : 2,00  (13%)
-13%
19 Είδη

Περιγραφή

Ιπτάμενο γεράκι με ήχους, είναι ένα επιθετικό-αρπακτικό πουλί που το φοβούνται μικρά αλλά και κάποια μεγάλα πουλιά!

Προστατεύει τον κήπο, το μπαλκόνι, την σκεπή-ταράτσα, μικρής εκτάσεως καλλιέργειες απο περιστέρια, κοράκια και μικρότερα πουλιά-μικρά ζωά χωρίς να τα βλάψει.

Προσοχή:

Δεν είναι αδιάβροχο και δεν περιλαμβάνονται οι μπαταρίες.

Αν και οι συσκευές απώθησης που σας προμηθεύουμε, θεωρούνται από τις καλύτερες στον κόσμο σε σχέση χρημάτων και αποτελέσματος, σε πολλές περιπτώσεις κάποιες από τις συσκευές αυτές μπορεί να μην είναι 100% αποδοτικές. Επίσης μπορεί να περάσει κάποιο διαστημα για να υπάρξουν αποτελέσματα.

 

Οι λόγοι είναι πολλοί! Π. Χ. οι ακαθαρσίες ή οι φωλιές για τα πουλιά ή τα ζώα υπενθυμίζουν ότι εκεί είναι το σπίτι τους. Για να έχουν αποτελέσματα οι οποιεσδήποτε συσκευές θα πρέπει να καθαριστούν οι χώροι όσο καλύτερα γίνεται.

Επίσης σε χώρους όπου υπάρχουν τροφές κάθε είδους ή νερό, τα πουλιά  με κίνδυνο της ζωής τους θα επανέλθουν για να σιτιστούν ανεξάρτητα αν τα μηχανήματα τα ενοχλούν!

Τα πουλιά επίσης είναι πολύ έξυπνα και συνηθίζουν τις διάφορες συσκευές, οπότε συνδυασμός μεθόδων ίσως είναι απαραίτητος!  

Στα περισσότερα προϊόντα μας αναγράφουμε τις ιδιότητες και χαρακτηριστικά που μας δίνει ο κατασκευαστής.

Για ότι έχουμε προσωπική γνώμη, διορθώνουμε τα χαρακτηριστικά. Οι κατασκευάστριες εταιρίες συνήθως εκθειάζουν τα αποτελέσματα των συσκευών τους.

Για τα πουλιά ειδικά, προτείνουμε επίσης συχνή αλλαγή θέσης της συσκευής για καλύτερα αποτελέσματα όπως και συνδυασμό μεθόδων.

Ρωτήστε γι αυτό το Προϊόν

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες όπως τους βλέπετε στο άδειο κουτάκι αριστερά τους.

Ετικέτες

Καμία

Facebook comments