Φόρτωση...
akides apwthishs pouliwn

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

Ακίδες μεταλλικες απώθησης πουλιών

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): METALIC


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 25,00   

Τιμή: 17,00 

Κερδίζετε : 8,00  (32%)
-32%
23 Είδη

Ελάχιστη ποσότητα για "Ακίδες μεταλλικες απώθησης πουλιών" είναι 1.

Περιγραφή

Μεταλλικές ακίδες για  απώθηση πουλιών για απότρεψη πτηνών κατάλληλο για οποιοδήποτε σημείο που προσγειώνονται και συχνάζουν πουλιά και ειδικά  περιστέρια, δημιουργώντας προβλήματα.

Το συγκεκριμένο απωθητικό πουλιών, καλύπτει μεγάλες επιφάνειες όπως σημεία σε πλοιάρια, λιμάνια, επιγραφές, σκεπές, ομπρέλλες, φωτιστικά δρόμων, μονάδες μεγάλων κλιματιστικών ταράτσας και άλλα. Τα πουλιά δεν τραυματίζονται, αλλά δεν μπορούν να καθίσουν στα σημεία που τοποθετείται η συγκεκριμένη συσκευή και έτσι απομακρύνονται γρήγορα.

Το σύστημα απώθησης πτηνων είναι εύκολο στην τοποθέτηση και ευέλικτο ώστε να μεταφέρεται σε οποιδήποτε μέρος που θέλετε να προστατέψετε απο τα πουλιά για πάντα.

Τα ελατήρια αυτά είναι από τα ποιο αποτελεσματικά συστήματα απώθησης πτηνών και προσαρμόζονται στις περισσότερες επιφάνειες, εμποδίζοντας τα πτηνά και τις αρρώστιες που συνήθως συνοδεύονται από αυτά και που αφήνουν επικίνδυνα περιττώματα.

Καλύπτει επιφάνειες διαμέτρου (κυκλικά), περίπου 120cm με 100% θετικό αποτέλεσμα.

Το σύνολο των ακίδων ειναι 25 τεμαχια!

(Μπορείτε να δείτε το μήκος του απωθητικού σε φωτογραφία).

Προσοχή:

Αν και οι συσκευές απώθησης που σας προμηθεύουμε, θεωρούνται από τις καλύτερες στον κόσμο, σε σχέση χρημάτων και αποτελέσματος, σε πολλές περιπτώσεις κάποιες από τις συσκευές αυτές μπορεί να μην είναι 100% αποδοτικές και να χρείαζεται συνδυασμός μεθόδων ή αλλαγή θέσης συχνότερα ή ακόμα και αλλαγή ήχων! Επίσης μπορεί να περάσει κάποιο διαστημα για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Οι λόγοι είναι πολλοί. Π. Χ. οι ακαθαρσίες ή οι φωλιές για τα πουλιά ή τα ζώα υπενθυμίζουν ότι εκεί είναι το σπίτι τους. Για να έχουν αποτελέσματα οι οποιεσδήποτε συσκευές θα πρέπει να καθαριστούν οι χώροι όσο καλύτερα γίνεται.

Επίσης σε χώρους όπου υπάρχουν τροφές κάθε είδους ή νερό, τα πουλιά  με κίνδυνο της ζωής τους μπορεί να επανέλθουν για να σιτιστούν ανεξάρτητα αν τα μηχανήματα τα ενοχλούν!

Τα πουλιά επίσης είναι πολύ έξυπνα και συνηθίζουν τις διάφορες συσκευές, οπότε συνδυασμός μεθόδων ίσως είναι απαραίτητος!  

Στα περισσότερα προϊόντα μας αναγράφουμε τις ιδιότητες και χαρακτηριστικά που μας δίνει ο κατασκευαστής.

Για ότι έχουμε προσωπική γνώμη, διορθώνουμε τα χαρακτηριστικά. Οι κατασκευάστριες εταιρίες συνήθως εκθειάζουν τα αποτελέσματα των συσκευών τους.

Για τα πουλιά ειδικά, προτείνουμε επίσης συχνή αλλαγή θέσης της συσκευής για καλύτερα αποτελέσματα όπως και συνδυασμό μεθόδων.Ρωτήστε γι αυτό το Προϊόν

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες όπως τους βλέπετε στο άδειο κουτάκι αριστερά τους.

Ετικέτες

Καμία

Facebook comments