Φόρτωση...
Τηλέφωνο ντους ιόντων. Μείωση κατανάλωσης νερού

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

Τηλέφωνο ντους ιόντων. Μείωση κατανάλωσης νερού

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): ntoys-ionton


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 17,00   

Τιμή: 13,00 

Κερδίζετε : 4,00  (24%)
-24%
10 Είδη

Περιγραφή

Τηλέφωνο ντους ιόντων. Μείωση κατανάλωσης νερού

Οι μικροσκοπικές τρύπες εξόδου βοηθούν ως και 35% σε λιγότερη κατανάλωση νερού και ικανοποιητική αύξηση της πίεσης!

Το τηλεφωνο ντους ιόντων βοηθά να διατηρήστε ένα υγιές, ζωντανό δέρμα κάθε φορά που κάνετε ντους!

Το τηλέφωνο ντους ιόντων δεν παρατείνει μόνο τη νεανικότητα του δέρματός σας, αλλά επίσης αυξάνει τη βιωσιμότητα των κυττάρων σας. Διατηρεί το σώμα σας υγιές από μέσα προς τα έξω. Χρησιμοποιώντας το προϊόν αυτό, σίγουρα θα αποκτήσετε απαλότερη επιδερμίδα, και θα αναζωογονήσετε τα κύτταρα σας.

Μοναδικός σχεδιασμός, με εργονομικό χερούλι και γρήγορη εγκατάσταση και εύκολος καθαρισμός.
Απομακρύνει την κούραση και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό του σώματος.
Βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος, αρωματίζει διακριτικά το νερό και το σώμα μας και μας κάνει να αισθανόμαστε αναζωογονημένοι.
Ο συνδυασμός των ορυκτών με φυσικό τρόπο, κάνει τα μαλλιά πιο απαλά και μαλακά με φυσική λάμψη και το δέρμα απαλό και λείο.

*Σύστημα τριπλού φίλτρου που επεξεργάζεται το νερό του σπιτιού σας για να καταλήξει καθαρό και αναζωογονητικά εμπλουτισμένο στο σώμα σας.

*Ορυκτό για εμπλουτισμό με ανόργανες ουσίες: Αρωματισμός του αέρα και απορρόφηση επιβλαβών ουσιών, ρυθμίζει και μειώνει το PH (οξύτητα) του νερού και μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα.

*Λίθοι ανιόντων: Aπελευθερώνουν αρνητικά φορτισμένα ιόντα και βελτιώνουν τον μεταβολισμό, την αποβολή τοξινών και την καταπολέμηση των βακτηριδίων για εμπειρία Spa. Ιδανικό για ευαίσθητα και ευπαθή δέρματα.

  *Λίθοι γερμανίου: Απομακρύνουν το χλώριο, τα βλαβερά στοιχεία του νερού και άλλες χημικές ουσίες που προστίθενται, βαρέα μέταλλα, βακτήρια κ.α. τα οποια συρρικνώνουν τους πόρους του δέρματος και συμβάλλουν στην ενυδάτωση, στην αντι-γήρανση, ενισχύοντας την ανθρώπινη ανοσία με βακτηριοκτόνα αποτελέσματα.

 *Μικροσκοπικές τρύπες εξόδου για ως και 35% λιγότερη κατανάλωση νερού και ικανοποιητική αύξηση της πίεσης.

Τα ευεργετικά ορυκτά, χωρίς να είναι απαραίτητο, μπορεί να αντικατασταθούν κάθε 6 μήνες. Σε μάς μόνο θα βρείτε το κιτ αυτό με τιμή 5 ευρώ.

Τοποθετείται πανεύκολα και είναι κατάλληλο για κάθε σπιράλ.

 Έχετε προβλήματα πίεσης νερού? 

Είσαστε με τις ώρες κάτω από το ντους χωρίς αποτέλεσμα? 

Η ΜΟΝΗ λύση είναι το Water-Jet!!! Το μοναδικό τηλέφωνο ντους στον κόσμο που αυξάνει την πίεση και την ίδια ώρα μειώνει και την κατανάλωση! Διπλασιάζει σχεδόν την πίεση του νερού και μειώνει αρκετά την κατανάλωση.

 

Το μυστικό της αύξησης της πίεσης βασίζεται  στον σχεδιασμό του ειδικού δίσκου με τις 281 μικροσκοπικές τρύπες.

Δεν δημιουργεί, λόγω της μεγαλύτερης πίεσης την αίσθηση του τσιμπήματος στο δέρμα όπως άλλα τηλέφωνα και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μικρά παιδιά και άτομα μεγάλης ηλικίας με ευαίσθητα δέρματα.

Λόγω του ειδικού δίσκου και της διάσπασης σε πολύ περισσότερα μόρια νερού, απελευθερώνει τα αρνητικά ιόντα τα οποία είναι πολύ παραπάνω από τα κοινά τηλέφωνα ντους (100-200 φορές).

To Water-Jet είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να το ανοίγετε και να καθαρίζετε τον ειδικό δίσκο απο τα άλατα και άλλα υπόλοιπα του νερού και να μην χάνει τις ιδιότητές του.

Negative Ion Effects:  Κοιτάξτε στο Internet για περαιτέρω πληροφορίες.

Negative Ion Effectiveness to human body: Κοιτάξτε στο Internet για περαιτέρω πληροφορίες.

Ρωτήστε γι αυτό το Προϊόν

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες όπως τους βλέπετε στο άδειο κουτάκι αριστερά τους.

Ετικέτες

Καμία

Facebook comments