Φόρτωση...
O2-ion Bio Μπάλα Πλυσίματος

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

O2-Ion Bio Μπάλα Πλυσίματος

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): BioBall


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 35,00   

Τιμή: 15,00 

Κερδίζετε : 20,00  (57%)
-57%
3 Είδη

Περιγραφή

O2-Ion Bio Μπάλα Πλυσίματος

Εξοικονόμηση χρημάτων, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος!

Η μπάλα πλυσίματος WELLOS περιέχει μικρούς σβώλους (σφαιριδια) που πλένουν τα ρούχα σας (λευκά και χρωματιστά) ME ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ!!!

Ρούχα καθαρά και φρέσκα χωρίς την χρήση χημικών απορρυπαντικών!!!!

Εκκατομύρια ευχαριστημένων χρηστών ανά τον κόσμο! Εσείς θα την δοκιμάσετε?

Οι ειδικές οικολογικές μπάλες Wellos Green O2-ion αφαιρούν την βρωμιά με την χρήση εμικρότερης ποσότητας  απορυπαντικού ή μαλακτικού ρούχων.

Οι μπάλες Wellos εμπεριέχουν στο εσωτερικό, 4  διαφορετικά είδη από ειδικά Κεραμικά, Αλκαλικά, Υπέρυθρα, Αντιμικροβιακά, σφαιρίδια, όπως επίσης και ένα σετ από μαγνήτες που δημιουργούν ένα μαγνητικό πεδίο 3.000 Gauss. Το όλο αυτό σύστημα είναι βασισμένο σε μαγνήτες και κεραμικές μπάλες που εκλύουν αρνητικά ιόντα και υπέρυθρες ακτίνες. Aυξάνουν την κινητικότητα των μορίων του νερού και αφαιρούν τη βρωμιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για το συγκεκριμένο προιόν, οι ισχυρισμοί που αναγράφονται στη συγκεκριμένη σελίδα, είναι του κατασκευαστή.

Προσοχή: Μόνο λιγες μπάλες πλυσιματος έχουν μαγνήτες! Σε κάποιες περιπτώσεις σας προτρέπουν να αγοράσετε έξτρα μπάλα με μαγνήτες!

Δεν χρειάζεται πλέον πλύσιμο στους 90 βαθμούς, μπορείτε να ρυθμίζεται την θερμοκρασία στους 40° -60° βαθμούς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Aν παραγείλετε δύο μπάλες, η τιμή κάθε μπάλας θα είναι 12 ευρώ μόνο!!!

Η οικολογική μπάλα πλυντηρίου Wellos σας εξοικονομεί εκατοντάδες ευρώ τον χρόνο και την ίδια στιγμή προστατεύει το περιβάλλον από τα χημικά των απορυπαντικών και τις συσκευασίας τους

Μειώνει στο ελάχιστο απορρυπαντικά και μαλακτικά και καταργεί το πλύσιμο στις υψηλές θερμοκρασίες. Τοποθετήστε την μπάλα Wellos στον κάδο του πλυντηρίου με κάθε πλύση και ξεχάστε τις ακριβές και ρυπογόνες συνήθειες στο παρελθόν.

Εξαφανίζει τα κατάλοιπα απορρυπαντικών στα ρούχα και τις αλλεργίες ή ερεθισμούς ή φαγούρα στο δέρμα που ενδεχομένως συνδέονται με αυτά.Τα ρούχα είναι καθαρά και φρέσκα. Δεν αρωματίζουν τα ρουχα. Τα ρούχα μυρίζουν σαν καινούργια χωρίς αρωματικές χημικές μυρουδιές. Αν θέλετε να μυρίζουν άρωμα, ή προσθέσετε 10% αρωματικό/μαλακτικό που βάζατε πριν ή μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο σε ένα πανάκι. 

 Για πιο μεγάλες πλύσεις (8 κιλά και άνω), χρησιμοποιήστε δύο μπάλες. 


 Δεν εναποθέτει στα ρούχα λευκά και λινά, τα χημικά κατάλοιπα τα οποία μεταφέρονται στη συνέχεια στο δέρμα σας. Η ευαίσθητη ή ερεθισμένη επιδερμίδα δεν επιβαρύνεται από την επαφή κι απορρόφηση συνθετικών ουσιών ή παραγώγων πετρελαίου.  Πολύ σημαντικό για μικρά παιδιά αλλά και όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες στα απορρυπαντικά.

H μπάλα καθαρισμού διασπα τις ενώσεις υδρογόνου στο μόριο του νερού, δημιουργώντας μικρές φυσαλίδες.
Αυξάνει η κινητικότητα των μορίων και η καθαριστική δράση του νερού. 
Εκπέμπει αρνητικά ιόντα που μαλακώνουν την επιφάνεια και την εσωτερική συνοχή των ινών, με αποτέλεσμα να βγαίνουν οι ρύποι με ελάχιστο απορρυπαντικό.
Η μπάλλα WELLOS διατηρεί το pH στο φάσμα των κοινών απορρυπαντικών. Ακόμα εξουδετερώνει τα άλατα και το χλώριο ένω μαλακώνει την επιφάνεια του νερού αυξάνοντας την καθαριστική δράση.

Για πολύ βρώμικα ρούχα χρησιμοποιούμε το 20% της κανονικής δόσης  απορρυπαντικού. Η μπάλα WELLOS δεν βγάζει δύσκολους λεκέδες, ωστόσο είναι πολύ αποτελεσματική στο να καθαρίζει τα ρούχα οικολογικά και υγιεινά.

 

Θα εξοικονομήσετε τα χρήματα από την αγορά των απορρυπαντικών και το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος (χρησιμοποιούμε μικρότερη θερμοκρασία  από τους 90 βαθμούς).

Τα χρήματα αυτά θα είναι αρκετές εκατοντάδες ευρώ στην διάρκεια χρήσης των τριών ετών της οικολογικής μπάλας WELLOS.

 Για τους έντονους λεκέδες, κάνετε ότι και πριν. Η χρήση επί πλέον ποσότητας απορρυπαντικού ίσως είναι απαραίτητη. 

Κάθε δύο με τρεις εβδομάδες αφήστε την μπάλα να στεγνώσει στον ήλιο για να επανέλθει στην αρχική της κατάσταση.

Συστήματα εξοικονόμησης νερού,  συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, χαμηλή ποή νερού, πράσινη ενέργεια, περιβαλοντικές τεχνολογίες, μείωση κατανάλωσης νερού, μείωση κατανάλωσης & κόστους θέρμανσης, Αντανάκλαση θερμότητας, μόνωση καλοριφέρ, βρύσες κουζίνας, βρύσες μπάνιου,βρύσες μειωμένης ροής, Μείωση πετρελαίου, μείωση φυσικού αερίου, λιγότερα χρήματα για θέρμανση,εναλακτικές πηγές θέρμανσης, οικολογική συνείδηση, Εξοικονόμηση νερού, εξοικονόμηση ενέργειας, εξοικονόμηση χρημάτωνΕξοικονόμηση νερού στο σπίτι.

Ρωτήστε γι αυτό το Προϊόν

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες όπως τους βλέπετε στο άδειο κουτάκι αριστερά τους.

Ετικέτες

Καμία

Facebook comments