Φόρτωση...

Η Εταιρία μας

H εταιρία SECURE TECH δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών Gadgets προσωπικής προστασίας & παρακολούθησης, περισσότερο από 3 χρόνια. Αποτελεί τμήμα της εταιρίας AUTO PRO η οποία εισάγει βελτιωτικά αξεσουάρ και ηλεκτρονικά Gadgets για αυτοκίνητα περισσότερο από 15 χρόνια! Επίσης έχει λύσεις για την προστασία του αυτοκινήτου σας, του εαυτού σας, των αγαπημένων προσώπων σας και του σπιτιού σας.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Οι άσχημες οικονομικές συγκυρίες που περνάμε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, μας έκαναν να εισάγουμε και άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης τα οποία χρησιμοποιώντας τα, μπορούμε να εξοικονομήσουμε αρκετά από τα δύσκολα να βρεθούν χρήματα, αλλά την ίδια ώρα τα είδη αυτά μπορούμε να τα κατατάξουμε στα  οικολογικά είδη με μεγάλο όφελος στο περιβάλλον!!!

Είμαστε σίγουροι ότι ακόμα και αν δεν μας ενδιαφέρει τόσο πολύ το περιβάλλον (αν και θα έπρεπε), η τσέπη μας σίγουρα μας ενδιαφέρει.


Οι επιλογές των προϊόντων αυτού του site έχουν σαν βασικό στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων σε συνδυασμό με την μείωση της κατανάλωσης: νερού, καυσίμου, θερμικής & ηλεκτρικής ενέργειας, απορρυπαντικού κλπ


Περάστε από το κατάστημά μας:

ΠΟΛΥΛΑ 46 & Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 50 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
ή στείλτε μας email: autopro@acci.gr  
ή τηλεφωνείστε μας στο: 210 2015222 ή 69 44 55 60 66


για να δείτε την συλλογή μας στα ανωτέρω είδη όπως και στα είδη αυτοκινήτου, κάποια από τα οποία δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού!


Τα περισσότερα είδη μας είναι εύκολα στην τοποθέτηση ή δεν χρειάζονται καθόλου τοποθέτηση!

ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:

Στο site: www.save4you.gr

Είδη εξοικονόμησης: βενζίνης, νερού, ηλεκτρικού ρεύματος, θερμικής ενέργειας... με γνόμωνα το περιβάλλον αλλά και την τσέπη μας.

Στο site: www.securetech.gr

  • Αυτόνομες καμερες και DVR σε μία μονάδα,
  • κρυφές ενσύρματες και ασύρματες κάμερες,
  • ανιχνευτές ασυρμάτων & ενσύρματων καμερών,
  • είδη παρακολούθησης χώρου ή τηλεφώνου,
  • έξυπνα ηλεκτρονικά είδη,
  • συναγερμούς διαμερισμάτων και σπιτιών χωρίς τοποθέτηση,
  • GPS Trackers & GPS Loggers

και άλλες έξυπνες λύσεις... για να είσαστε ήσυχοι.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ GPS, ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΣΥΡΜΑΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ, ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΦΩΝΗΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Η/Υ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ, GADGETS AYTOKINHTOY, SPY ITEMS, SURVEILLANCE AND PROTECTION, HIDDEN CAMERAS, HOME AND BUSINESS SECURITY, SPY GADGETS, TELEPHONE RECORDERS.


ΠΩΛΗΣΗ: ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ!

Επισκεφτείτε μας επίσης για ατελείωτη γκάμα βελτιωτικών ειδών αυτοκινήτου στο site: www.autopro.gr KAI στο Facebook: AUTO PRO-CARTOYS.

Ενημερωνόμαστε καθημερινά από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού για κάθε νέο προϊόν και είμαστε βέβαιοι αν μας τηλεφωνήσετε, θα έχουμε την λύση στο πρόβλημά σας.

Επίσης επισκευτείτε τα Site :

  με είδη αυτοκινήτου και Ηλεκτρονικών Gadgets. 

 

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 086056802000