Φόρτωση...

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

Πλαστικες απωθητικες ταινιες-ραβδοι σπιραλ


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 8,00   

Τιμή: 6,00 

Κερδίζετε : 2,00  (25%)
-25%
12 Είδη

Περιγραφή

Πλαστικές χρωμιωμένες Σπειροειδείς απωθητικοί περιστρεφόμενοι ράβδοι.

 Ιριδίζουσες ταινίες εκφοβισμού και απομάκρυνσης πουλιών. Σετ 3 Τεμαχίων

Οι χρωμιομένοι ράβδοι περιστρέφονται με τον ελαφρό αέρα και δημιουργούν έντονες αντανακλάσεις που φοβίζουν τα πουλιά. Δεν χρειάζεστε σφυριά και καρφιά ή κατσαβίδια για την τοποθέτηση!

Αποτελεσματικό: Οι πολλές γωνίες διάθλασης σε συνδυασμό με την κίνηση του ανέμου τρομάζουν, μπερδεύουν και δεν αφήνουν τα πουλιά να προσαρμοστούν στο περιβάλλον.

Πολυλειτουργικό: Διπλή λειτουργία ως συσκευή αποτροπής πτηνών αλλά και σαν διακοσμητικό στολίδι για να ομορφαίνει το σπίτι, το μπαλκόνι και τον κήπο σας. Αυτό το προϊόν περιστρέφεται λόγω του αέρα και παράγει μια σπειροειδή σκιά, να δημιουργεί έντονες αντανακλάσεις και κάνει το πουλί να ζαλίζεται και να φοβάται να πλησιάσει. Τοποθετήστε το ώστε να το βλέπει ο ήλιος και το αεράκι.

 

Προστατέψτε την περιουσία σας: Δημιουργήστε εύκολα μια ζώνη κατά των πτηνών και κρατήστε τα μακριά από το σπίτι, τον κήπο, το μπαλκόνι, τα οπωροφόρα δέντρα, τα αυτοκίνητα, αυλές και τον εξοπλισμό σας. Προστατέψτε τον κήπο, την πισίνα, τις καλλιέργειες, τα οχήματα, την πισίνα, το σκάφος και άλλα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία με αυτήν την αποτελεσματική συσκευή που φοβίζει και απωθεί τα πουλιά και είναι ιδανικό για τοποθέτηση στην μπροστινή ή πίσω αυλή ή στο κατάστρωμα ενός κότερου.

Μη τοξικό προϊον κατασκευασμένο από αβλαβές υλικό PVC που δεν βλάπτει τα πουλά. Χρησιμοποιείται για απώθηση και σαν προειδοποιητικό για τα πουλιά και για να αποτρέψετε τις κρούσεις τζαμιών.

 

Προσοχή:

Αν και οι συσκευές απώθησης που σας προμηθεύουμε, θεωρούνται από τις καλύτερες στον κόσμο, σε σχέση χρημάτων και αποτελέσματος, σε πολλές περιπτώσεις κάποιες από τις συσκευές αυτές μπορεί να μην είναι 100% αποδοτικές και να χρείαζεται συνδυασμός μεθόδων ή αλλαγή θέσης συχνότερα ή ακόμα και αλλαγή ήχων! Επίσης μπορεί να περάσει κάποιο διαστημα για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Οι λόγοι είναι πολλοί. Π. Χ. οι ακαθαρσίες ή οι φωλιές για τα πουλιά ή τα ζώα υπενθυμίζουν ότι εκεί είναι το σπίτι τους. Για να έχουν αποτελέσματα οι οποιεσδήποτε συσκευές θα πρέπει να καθαριστούν οι χώροι όσο καλύτερα γίνεται.

Επίσης σε χώρους όπου υπάρχουν τροφές κάθε είδους ή νερό, τα πουλιά  με κίνδυνο της ζωής τους μπορεί να επανέλθουν για να σιτιστούν ανεξάρτητα αν τα μηχανήματα τα ενοχλούν!

Τα πουλιά επίσης είναι πολύ έξυπνα και συνηθίζουν τις διάφορες συσκευές, οπότε συνδυασμός μεθόδων ίσως είναι απαραίτητος!  

Στα περισσότερα προϊόντα μας αναγράφουμε τις ιδιότητες και χαρακτηριστικά που μας δίνει ο κατασκευαστής.

Για ότι έχουμε προσωπική γνώμη, διορθώνουμε τα χαρακτηριστικά. Οι κατασκευάστριες εταιρίες συνήθως εκθειάζουν τα αποτελέσματα των συσκευών τους.

Για τα πουλιά ειδικά, προτείνουμε επίσης συχνή αλλαγή θέσης της συσκευής για καλύτερα αποτελέσματα όπως και συνδυασμό μεθόδων.


Ρωτήστε γι αυτό το Προϊόν

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες όπως τους βλέπετε στο άδειο κουτάκι αριστερά τους.

Ετικέτες

Καμία

Facebook comments