Φόρτωση...

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

Παγίδα φάκα ποντικιών και αρουραίων για κουβά


Τιμή: 22,00 

5 Είδη

Περιγραφή

Επαναχρησιμοποιούμενη έξυπνη παγίδα φάκα για πολλά ποντίκια και αρουραίους

Η αποτελεσματικότερη και πιο έξυπνη παγίδα στον κόσμο. Είναι συνέχεια έτοιμη χωρίς καμμία προετοιμασία για την σύλληψη δεκάδων ποντικιών και αρουραίων

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ. Απλώς στερεώστε την σε ενα κουβά ανάλογα με τα ποντίκια που υπάρχουν στον χώρο!

Την αγοράζετε ΜΙΑ φορά! Ελαχιστα τεμαχια!!!

Σε αντίθεση με όλες τις παραδοσιακές παγίδες αρουραίων ή ποντικιών, η οποίες μπορούν να συλλάβουν μόνο 1 ή 2 ποντίκια, ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ ανάλογα με το μεγέθος του κουβά, μπορεί να πιάσει περισσότερα από 30 ποντίκια και 10+ αρουραίους μεσαίου μεγέθους.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ. Αυτή η επαναχρησιμοποιούμενη ποντικοπαγίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγίδα ποντικιών και αρουραίων, σε εξωτερικούς χώρους, στον κήπο, σε υπόγεια, σε φάρμες ζώων με αγελάδες, κατσίκες, πρόβατα, κοτόπουλα και οποιαδήποτε άλλη φάρμα ζώων, χωράφια, για αποθήκες τροφίμων, σούπερ μάρκετς, εστιατόρια, καφετέριες, πλοία, γκαράζ αυτοκινήτων…

Η παγίδα ποντικιών έχει σχεδιαστεί ώστε να χρησιμοποιείται με δύο τρόπους ως μέθοδος σύλληψης και απελευθέρωσης ρίχνοντας μικρή ποσότητα νερού, αλλά γεμίζοντας τον κάδο με πολυ νερό θα τερματίσει τη ζωή τους.

Τώρα απλά απελευθερώστε ή εξολοθρεύστε τα ποντίκια ή  τους αρουραίους χωρίς να τα ακουμπάτε!

Με αυτήν την έξυπνη ποντικοπαγίδα, δεν χρειάζεται πλέον να έρχεστε σε επαφή με τα βρώμικα ποντίκια ή κόλλες ή ελατήρια. Είναι μη δηλητηριώδες, μη τοξικό και δεν χρησιμοποιεί μηχανισμό με ελατήριο, καθιστώντας το ασφαλές για κατοικίδια και παιδιά!

Συνεχής επαναφορά της παγίδας για την σύλληψη δεκάδων ποντικιών!

Αλλες  παγίδες με κόλλα, παγίδες με ελατήριο και όλα τα άλλα είδη που πιάνουν μόνο ένα ή δύο ποντίκια, αυτή η παγίδα ποντικιών είναι έτοιμη αυτόματα να συνεχίσει να πιάνει όλο και περισσότερα ποντίκια. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμη και πολύ αποτελεσματική!!!
Χρειάζεστε μόνο μια τέτοια παγίδα ποντικών για να πιάσετε όλα τα ποντίκια σε ένα χώρο, αντί να αγοράζετε συνέχεια και πολλές παγίδες.
Για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα, μπορείτε να βάλετε δύο παγίδες στον ίδιο κουβά ή αν είναι μεγάλος χώρος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και δεύτερη παγιδα ξεχωριστά.

ΑΣΦΑΛΗΣ:

Σταματήστε να αγοράζετε παραδοσιακές παγίδες για αρουραίους και ποντίκια γιατί μπορούν να βλάψουν τα κατοικίδια ζώα του σπιτιού σας και ακόμη πιο σοβαρά, να βλάψουν τα παιδιά σας ΚΑΙ την υγεία σας!!! Ο κουβάς-παγίδα ποντικιού μας είναι 100% ασφαλής και μη τοξικός, να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε την παγίδα ποντικιού με αναστροφή και ολίσθηση.

ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:

Η ποντικοπαγίδα μας ΔΕΝ είναι προϊόν μιας χρήσης. Μπορείτε να την ξαναχρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειαστεί να την πετάξετε.

Σημειώσεις.

Ενα απο τα πιο αποτελεσματικα δολώματα ειναι το φυστικοβούτυρο!

Ο κουβας δεν περιλαμβάνεται!  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τύπο κουβά έχετε!

Ρωτήστε γι αυτό το Προϊόν

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες όπως τους βλέπετε στο άδειο κουτάκι αριστερά τους.

Ετικέτες

Καμία

Facebook comments