Φόρτωση...

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

Super bird animal repeller


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 130,00   

Τιμή: 119,00 

Κερδίζετε : 11,00  (8%)
-8%
7 Είδη

Περιγραφή

Super Απωθητικό Πουλιών ήχων Sonic Plus

Η συγκεκριμένη συσκευή είναι ένας φυσικός, ανθρώπινος, φιλικός και αποτελεσματικός προς το περιβάλλον τρόπος για να αποτρέψετε τα παρασιτικά πουλιά και κάποια ​​ζώα από την ιδιοκτησία σας!

Η συσκευή λειτουργεί με μπαταρίες (ΔΕΝ περιλαμβάνονται) ΚΑΙ ΑΝ υπάρχει ρεύμα στον χώρο, υπάρχει αντάπτορας ρεύματος που κοστίζει 9 ευρώ.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε δίχτυα, παγίδες, χημικά, αλλά με αυτόν τον απλό τρόπο μπορείτε να απωθήσετε αποτελεσματικά τα πουλιά και ​​ζώα.

Το απωθητικό πουλιών ήχων θεωρείται ως η πιο αποτελεσματική απωθητική συσκευή πουλιών στον κόσμο, σε σχέση χρημάτων και αποτελεσμάτων. 

Η συσκευή αυτή φοβίζει όλα τα είδη ενοχλητικών πουλιών με ήχους άγριων πουλιών, από φάρμες, μελίσσια, κήπους, μπαλκόνια, αποθήκες, ταράτσες, σκεπές, περιβόλια, εργοστάσια και άλλες εκτάσεις.

Ο PIR σένσορας κίνησης ανιχνεύει τις κινήσεις των πουλιών και το δυνατό μεγάφωνο μιμείται τις φωνές αρπακτικών πουλιών όπως της κουκουβάγιας, του αετού και του γερακιού. Με αυτόν τον τρόπο τα πουλιά φοβούνται και η συσκευή μας τα κάνει να φεύγουν μακρυά.

Πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη συσκευή απώθησης.  

Κατ' αρχήν, λειτουργεί 24 ωρες ή μόνο στο φως της ημέρας!

 

 

Τα περισσότερα είδη ενοχλητικών πουλιών ζουν σε ομάδες. Κάθε πουλί λειτουργεί ως τα μάτια και τα αυτιά της ομάδας. Τα πουλιά χρησιμοποιούν ηχητικές κλήσεις για να στείλουν σήμα κινδύνου στο υπόλοιπο κοπάδι. Αυτό εξηγεί γιατί μπορούμε να δούμε ένα κοπάδι από χιλιάδες πουλιά που αλλάζουν κατεύθυνση ξαφνικά και ταυτόχρονα!
 
Με εξαίρεση τα αρπακτικά πουλιά, η πλειοψηφία των υπόλοιπων πουλιών βρίσκονται κάτω από συνεχή φόβο επίθεσης. Ο μόνος τρόπος για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους είναι πετώντας μακριά. Όταν τα πουλιά αντιλαμβάνονται κάποιου είδους επίθεση, με κραυγές δίνουν συναγερμό και προειδοποιούν το υπόλοιπο κοπάδι να πετάξει μακριά από τον κίνδυνο.
 
Η συσκευή αυτή για να απομακρύνει, χρησιμοποιεί την δύναμη των φυσικών ενστίκτων επιβίωσης των πουλιών. Οι ψηφιακές ηχογραφήσεις πουλιών υπό σύγχυση και πυροβολισμούς, ανησυχεί τα πουλιά, μαζί με τους ήχους των φυσικών εχθρών τους, που αναπαράγονται μέσω της υψηλής πιστότητας ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες ηχείο. Τα πουλιά όταν ακούσουν αυτούς τους ήχους, ενεργούν σαν να υπάρχει μπροστά τους ένας τοίχος και αμέσως αλλάζουν κατεύθυνση για να βρουν άλλες περιοχές να τραφούν.

Στην θέση AUTO και στο Maximum Volume Καλύπτει έκταση 1 acre σε ανοικτό χώρο χωρίς εμπόδια (Εκτίμηση κατασκευαστή)

Μπορούμε να ρυθμίσουμε το χρόνο κατά τον οποίο η συσκευή κάθε 5-30 λεπτά μπορεί να μιμείται τις φωνές των αρπακτικών πουλιών και να διώχνει τα πουλιά! Η αλλαγή του χρόνου εκπομπής των ήχων πρέπει να αλλάζει σε τακτά διαστήματα.

Η συσκευή αυτή εκδιώκει ανεπιθύμητους επισκέπτες όπως Περιστέρια, Σπουργίτια, κοτσύφια, καρακάξες, κοράκια αλλά και μικρα ζώα.

Κατάλληλο για την απομάκρυνση πουλιών κάθε είδους σε εξωτερικούς χώρους, μπροστά ή πίσω αυλές, μελίσσια, ιδιωτικές κατοικίες, πάρκα, ανοιχτά πολλά, στέγαστρα, τέντες, μαρκίζες, δοκάρια, οροφές, εισόδους, αποθήκες, υπόστεγα, γκαράζ, αποθήκες, υπόστεγα, στέγες, χώρους στάθμευσης, γήπεδα, κτίρια, super markets, οικίες, βενζινάδικα, εξοχικά, εστιατόρια, βιοτεχνίες παρασκευής φαγητών, βιομηχανίες γάλακτος, νοσοκομεία, αεροδρόμια, λιμάνια, παρκινγκ, βενζινάδικα, πάρκα και άλλα...

Η συσκευή λειτουργεί με φωτοκύτταρο μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας όταν τα πουλιά είναι σε κίνηση, αλλά υπάρχει και διακόπτης ON/OFF.

Ο ανιχνευτής κνησης καλύπτει μία γωνία 130ο και περίπου 10 μέτρα. Μπορεί να λειτουργεί και σαν συναγερμός, διότι η υπέρυθρη ακτινοβολία ανιχνεύει την κίνηση θερμόαιμων σπονδυλωτών.

SPECIFICATIONS:

  • Dimensions: 145x145x340 mm
  • Weight: 860 g (without batteries).
  • Power supply: 6 D size alkaline battery (LR20). Batteries not included.
  • Power supply: (Optional adapter) 100-240 VAC, 50/60 Hz Output: 12 VDC (plug)
  • Sounds: Acoustic sounds of birds of prey, screaming of terrified birds, gun sounds and dogs
  • Flashing lights: 3 high-power LED
  • Effective range: Up to 4500m2 (when the volume is turned to the maximum) Εκτιμηση κατασκευαστή.
  • PIR MODE: Fan-shaped area of 130 degrees, distance up to 10-12 meters

Προσοχή:

Αν και οι συσκευές απώθησης που σας προμηθεύουμε, θεωρούνται από τις καλύτερες στον κόσμο σε σχέση χρημάτων και αποτελέσματος, σε πολλές περιπτώσεις κάποιες από τις συσκευές αυτές μπορεί να μην είναι 100% αποδοτικές. Επίσης μπορεί να περάσει κάποιο διαστημα για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Οι λόγοι είναι πολλοί! Π. Χ. οι ακαθαρσίες ή οι φωλιές για τα πουλιά ή τα ζώα υπενθυμίζουν ότι εκεί είναι το σπίτι τους. Για να έχουν αποτελέσματα οι οποιεσδήποτε συσκευές θα πρέπει να καθαριστούν οι χώροι όσο καλύτερα γίνεται.

Επίσης σε χώρους όπου υπάρχουν τροφές κάθε είδους ή νερό, τα πουλιά  με κίνδυνο της ζωής τους θα επανέλθουν για να σιτιστούν ανεξάρτητα αν τα μηχανήματα τα ενοχλούν!

Τα πουλιά επίσης είναι πολύ έξυπνα και συνηθίζουν τις διάφορες συσκευές, οπότε συνδυασμός μεθόδων ίσως είναι απαραίτητος!  

Στα περισσότερα προϊόντα μας αναγράφουμε τις ιδιότητες και χαρακτηριστικά που μας δίνει ο κατασκευαστής.

Για ότι έχουμε προσωπική γνώμη, διορθώνουμε τα χαρακτηριστικά. Οι κατασκευάστριες εταιρίες συνήθως εκθειάζουν τα αποτελέσματα των συσκευών τους.

Για τα πουλιά ειδικά, προτείνουμε επίσης συχνή αλλαγή θέσης της συσκευής για καλύτερα αποτελέσματα όπως και συνδυασμό μεθόδων.

Ρωτήστε γι αυτό το Προϊόν

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες όπως τους βλέπετε στο άδειο κουτάκι αριστερά τους.

Ετικέτες

Καμία

Facebook comments