Φόρτωση...
Απωθητικό πτηνών

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

Ταινία Απώθησης Πουλιών

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): BIRD TAPE


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 8,00   

Τιμή: 6,00 

Κερδίζετε : 2,00  (25%)
-25%

Δεν υπάρχει απόθεμα

Περιγραφή

Ταινία Απώθησης Πουλιών


ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Στο πακέτο των 6 τεμαχίων μόνο 50 ευρώ ΚΑΙ μεταφορικά με Courier MΟNO 5 ΕΥΡΩ!!!

Ειδική ταινία απώθησης πουλιών. Η κορδέλα απώθησης πουλιών είναι μια αποτελεσματική μέθοδος, η οποία δημιουργεί ηχητικά και οπτικά εφέ. Με τον αέρα παράγει ενοχλητικές ηχητικές αλλά και οπτικές αντανακλάσεις έτσι ώστε τα πουλιά να τις ακούν, να τις βλέπουν, να φοβούνται και να απομακρύνονται.

Λόγω της δημιουργίας διαφορετικών ήχων και αντανακλάσεων, τα πουλιά δεν συνηθίζουν εύκολα τις ταινίες αυτές όπως άλλα είδη απώθησης πουλιών.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Συγκρίνετε τα μέτρα με την τιμή! Εμείς σας δίνουμε 110 ΜΕΤΡΑ!!!

Η ταινία αποτελείται από δύο στρώματα ασημί κα κόκκινου χρώματος για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα και για καλύτερη ανθεκτικότητα και ήχου.

Είναι απαραίτητο συμπλήρωμα οποιασδήποτε άλλης μεθόδου απώθησης πουλιων.

Είναι οικολογικό γιατί δεν τραυματίζει τα πουλιά, απλώς τα διώχνει!

Είναι ανθεκτικό σε άσχημες καιρικές συνθήκες και εχει μεγάλη διάρκεια ζωής.


Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΤΕ.

Χρήσεις:

Αποθήκες, ιχθυοκαλλιέργειες, ξενοδοχεία, δημόσια κτήρια, καφετέριες, εστιατόρια, πισίνες, λιμάνια, κότερα, αμπελώνες, οπωροφόρα, κάθε ειδους καλλιέργειες, ορθινοτροφεία, μπαλκονια, κεραμοσκεπές, κήπους, ταράτσες και δεκάδες άλλες χρήσεις!

Προσοχή:

Αν και οι συσκευές απώθησης που σας προμηθεύουμε, θεωρούνται από τις καλύτερες στον κόσμο, ιδιαίτερα η συγκεκριμένη σε σχέση χρημάτων και αποτελέσματος, σε πολλές περιπτώσεις κάποιες από τις συσκευές αυτές μπορεί να μην είναι 100% αποδοτικές και να χρείαζεται συνδυασμός μεθόδων ή αλλαγή θέσης συχνότερα ή ακόμα και αλλαγή ήχων! Επίσης μπορεί να περάσει κάποιο διαστημα για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Οι λόγοι είναι πολλοί. Π. Χ. οι ακαθαρσίες ή οι φωλιές για τα πουλιά ή τα ζώα υπενθυμίζουν ότι εκεί είναι το σπίτι τους. Για να έχουν αποτελέσματα οι οποιεσδήποτε συσκευές θα πρέπει να καθαριστούν οι χώροι όσο καλύτερα γίνεται.

Επίσης σε χώρους όπου υπάρχουν τροφές κάθε είδους ή νερό, τα πουλιά  με κίνδυνο της ζωής τους μπορεί να επανέλθουν για να σιτιστούν ανεξάρτητα αν τα μηχανήματα τα ενοχλούν!

Τα πτηνά επίσης είναι πολύ έξυπνα και συνηθίζουν τις διάφορες συσκευές, οπότε συνδυασμός μεθόδων ίσως είναι απαραίτητος!  

Στα περισσότερα προϊόντα μας αναγράφουμε τις ιδιότητες και χαρακτηριστικά που μας δίνει ο κατασκευαστής.

Για ότι έχουμε προσωπική γνώμη, διορθώνουμε τα χαρακτηριστικά. Οι κατασκευάστριες εταιρίες συνήθως εκθειάζουν τα αποτελέσματα των συσκευών τους.

Για τα πτηνά ειδικά, προτείνουμε επίσης συχνή αλλαγή θέσης της συσκευής για καλύτερα αποτελέσματα όπως και συνδυασμό μεθόδων.

Ρωτήστε γι αυτό το Προϊόν

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες όπως τους βλέπετε στο άδειο κουτάκι αριστερά τους.

Ετικέτες

Καμία

Facebook comments